Anordna en utomhusbio i sommar

Anordna en utomhusbio i sommar

 

Sommaren börjar närma sig och det är dags att spendera all vaken tid utomhus! Det ska solas, badas, och bara njutas i veckor i sträck. Alla aktiviteter som kan göras utomhus, ska göras utomhus – så länge vädret tillåter såklart. Regniga dagar kan spenderas inomhus med en mysig film – men hur blir det med dem där sena sommarkvällarna då? En aktivitet som passar perfekt för såväl familj, som vänner och bekanta, paret eller tjejkompisarna, är att anordna en utomhusbio!

 

Ni har säkerligen sett alla de gamla bilderna från när era föräldrar åkte på utomhusbio i sina bilar. Så varför inte återskapa händelsen och göra det själva? Det är enklare än vad man kan tro! Allt man behöver göra är att hyra storbildsskärm utomhus eller sätta upp ett lakan mellan två träd och införskaffa en portabel projektor.

 

Gör det till ett evenemang

 

För den som driver en förening eller på annat sätt är aktiv inom kommun eller landsting kand et vara en bra idé att anordna en utomhusbio som ett evenemang. På så vis kan alla i staden delta, och det kan bli sommarens mysigaste kväll! Visa barnfilmer, klassiker eller nyare actionfilmer på storbildsskärm utomhus och ge alla en kväll de sent kommer att glömma. man kan dessutom kombinera filmtittandet med att ta med sig en picknick, lite god dryck och bara mysa ned sig i gräset tillsammans.

 

Att hyra en skärm är enkelt, det är bara att kontakta företag som hyr ut digital skylt och skärmar och be om hjälp att montera dem i en park eller ett öppet område i staden. För er som vill anordna en privat utomhusbio kan ni sätta upp skärmen i trädgården eller i ert eget område. Arrangera sommarens mysigaste kväll ni också genom att anordna en härlig utomhusbio för alla ni känner!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *